Karthaken, ett oberoende förlag

Gestaltning av äldre tiders Gotland

 • Ge bort böcker – Hjälp Ukraina

  Föreningen Svenskbybornas logotyp
  Sveriges och Ukrainas flaggor som pin

  Köp Lars G. Noréns böcker till starkt nedsatt pris. Karthaken oberoende förlag skänker 75 kronor per sålt exemplar till Föreningen Svenskbybornas hjälpverksamhet i Gammalsvenskby under Rysslands fullskaliga anfallskrig i Ukraina. Följ föreningens rapportering om terrorn här. Som exempel kan nämnas att byns kommunhus och näraliggande kyrka bombades i slutet av november och el saknas sedan ett år.

  Varje exemplar levereras med gåvobevis undertecknat av författaren. Frakt ingår i priset. Leverans med Postnord portokuvert. Leveranstid ca två arbetsdagar efter beställning.

Aktuellt

 • Signering i Visby den 18 juli

  Inlagt

  Lars G. Norén signerar sin bok Krig och fred i kalkland kl 12-14. Plats: Bokhandeln Wessman & Pettersson, Adelsgatan 5 Hitta hit

 • Kräklingbo marknad

  Inlagt

  Karthaken kommer att delta på Kräklingbo marknad som i år äger rum den 10 september. Håll utkik efter marknadsstånd utanför vår husbil (här fångad en afton vid Bläse kalkbruk) Länk till Kräklingbo marknad (öppnas i ny flik)

 • Författarsamtal på Bläse kalkbruk

  Inlagt

  Bläse kalkbruk

  För att nå ut till isolerade litteraturvänner på ön har Region Gotland och Biblioteken på Gotland tagit initiativet till att spela in författarsamtal för publicering på YouTube. I början av oktober intervjuades Lars G Norén av Kenneth Tillberg på Bläse Kalkbruk. Ett STORT TACK till Kenneth och till Region Gotland! Länk till intervjun på Youtube

Denna webbplats använder kakor. Genom att använda webbplatsen godkänner du Karthakens använding av kakor.  Lär dig mer