Karthaken, ett oberoende förlag

Gestaltning av äldre tiders Gotland

”En inställd spelning …


är också en spelning”, lär Ulf Lundell ha sagt nån gång på 90-talet. Jag vet inte jag.

Det smärtar att inte kunna delta i Anna-Kajsa Hallgard sällskapets sommarträff i Levide imorgon, dit jag bjudits in för att säga några ord och med möjlighet att sälja mina egna böcker. Skälet är ett positivt covidtest, trots svaga symptom. Jag har läst några av Anna-Kajsas böcker och valt att gå med, hon förtjänar att omnämnas med sina lågmälda landsbygdsskildringar, under ytan kokande av energi och konflikt. För mig en klar inspirationskälla. Det blir att sitta i husbilen och planera för kommande framträdanden. Det görs för närvarande på Furillen.

Interiör från författarens/mikroförlagets arbetsmiljö i turnebilen Solbritt

Inlagt den