Karthaken, ett oberoende förlag

Gestaltning av äldre tiders Gotland

Insamlingens resultat första arbetsveckan:


16 böcker sålda, 1200 kronor insatta på Svenskbybornas konto

Lars G. Norén: Det har varit en resa att starta e-handel på egen hand. Egentligen vill jag ju skriva böcker och jag kan avslöja att jag under hösten satt igång med att skriva min tredje bok. Men efter att ha bevistat några möten med Måndagsrörelsen på Norrmalmstorg kände jag att det var dags att kavla upp ärmarna själv för Ukrainas och Europas frihet. Det var fyrtiofem år sedan jag muckade från lumpen så jag skulle knappast vara till hjälp i fält. Dags att låta mitt boklager arbeta men hur? Att sitta utanför Hemköp eller Systemet kan ju vara trevligt men genom att kasta sig in i utvecklingsmiljöerna för e-handel kan man ju lära sig något nytt. Efter tjugo femtontimmarsdagar och ett omtag på grund av en totalkrasch är karthakens e-handel up&running. Målet idag är att öppna för nordbor och svensktalande i andra länder. Jag tänker börja lanseringen till mitt nätverk i Portugal.

Slava Ukraini!
Föreningen Svenskbybornas logga

Inlagt den

,

Denna webbplats använder kakor. Genom att använda webbplatsen godkänner du Karthakens använding av kakor.  Lär dig mer